Mijn naam Niek Schadenberg en ondersteun bedrijven met het verbeteren van hun (eigen) online verkoopkanalen. Om via online meer omzet te realiseren is niet alleen een kwestie van een Google Ads / Shopping campagne opzetten, een website of aanwezig zijn op marketplaces.

Als bedrijf dien je ook stappen te maken op het gebied van:
- Helder inzicht in kosten / baten per online verkoopkanaal
- Een voor conversie geoptimaliseerde (mobiele) website
- Een geoptimaliseerde productfeed
- Budget vrijspelen voor trial and error campagnes/testen
- Op strategisch niveau samenwerken met verschillende platforms (bv. Bol.comĀ of Marktplaats)

Wanneer je niet aan bovenstaande punten werkt is de kans groot dat je niet het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden. Ongeacht hoeveel je investeert in online marketing. Door het ontbreken van de juiste focus zul je nauwelijks groeien. En dat is zonde.

Ik help bedrijven graag mee om de focus helder te krijgen. Dat doe ik door bedrijven te helpen met uitwerken van een conversie scan, welke inzicht geeft in waar de website omzet laat liggen.

En ik help bedrijven door het volledige online verkoopkanaal te verbeteren. Door het hele traject vanaf verkeer naar de website genereren, website optimalisatie, tot aan customer lifetime value onder de loep te nemen. Zo kom ik met een concreet plan van aanpak om de (mobiele) web prestaties te verbeteren.

Momenteel werk ik voor eBay / Marktplaats.
In het verleden heb ik onder andere gewerkt voor: KPN, Qurrent, NLE, Philips, Trendhopper, Suitsupply en Unet (Eurofiber).

Wil je een keer kennis maken? Vrijblijvend sparren over jouw huidige online prestaties? Stuur mij dan een mailtje via onderstaand formulier.

Niek Schadenberg

Ja, ik ga akkoord met je privacyverklaring.